Kuvausreissu talvisessa Tartossa

Ensimmäisessä blogipostauksessa esitellään kalenteriprojektimme vierailevat tähdet Tartosta! Esko, Gaspard ja Ville ovat siis eläinlääketieteen opiskelijoita Suomenlahden toiselta puolen ja tulivat vahvistamaan mallikokoonpanoamme vuoden 2025 kalenteriin. Tässä heidän kertomuksensa kuvauksista:

Kuvauspaikkana toimi vanha autioitunut talo keskustan kupeessa. Kokoonnuimme marsujen kodin edessä ja saavuimme 5 minuutin kävelyn jälkeen perille kuvauskohteeseen. Kuvaa ei otettu siinä kuussa, johon kalenterissa päädymme, mutta eiköhän lopputuloksesta tule silti hyvä.

Tietysti hyvien kuvien takaamiseksi katsoimme sääilmoituksesta aurinkoisen +4C° iltapäivän, joka olisi tarpeeksi lämmin marsuille ja puolialastomille malleille. Kun h-hetki koitti, sää oli pyörähtänyt päälaelleen, oli pimeää ja märkää. Sivustakatsojilla oli hauskaa, kun pojat pomppi palelevia jalkojaan
kinosten keskellä.

Marsut:

Suolinkaismiesten kanssamalleiksi valikoitui kolme marsua: Vilho, Muru ja Ruusu. Vilho on lauman ainoa uros. Hän on erittäin pörröinen kaveri, joka sulattaa sydämen kuin sydämen suloisella olemuksellaan. Vilho on erittäin rento kaveri, joka nukkuu päivät pitkät riippumatossaan ja välttelee naarasystäviensä draamoja ja välienselvittelyjä. Muru on lauman ainoa nakumarsu. Pienestä koostaan ja karvattomuudestaan huolimatta Muru on tulinen ja kovapäinen tyttö, joka osoittaa mieltään äänekkäästi päivästä toiseen. Ruusu on lauman alphanaaras. Hän pitää huolen, että Muru (ja kuvasta puuttuva Mimi) eivät tapa toisiaan ja siten ylläpitää lauman järjestystä. Ruusu on myös lauman kookkain (jopa Vilhoa isompi!) marsu, mutta isosta koostaan huolimatta hän on erittäin kiltti ja tykkää halia adoptioäitinsä kanssa iltaisin romainesalaattia mutustellen. Vilhon, Ruusun, Murun, sekä Mimin seikkailuja voi seurata instagramista @potatovet

Villen kokemukset:
Tämä oli ensimmäinen kertani mallina ja se oli hauska kokemus! Ainut jännitystä aiheuttanut asia oli sopivan kuvauspaikan löytäminen Tarton aikaisen kevään takia.

Gaspardin kokemukset:
It was my first time being an underwear model, but not my first time being in underwear, so having already half of the experience it was really a piece of cake. Speaking of cake I was surprised by Esko’s and Ville’s, surely this edition will be a bestseller, after all studying in Tartu makes you Tasty!

Eskon kokemukset:
Tämä oli ensimmäinen kertani mallina missään ja vähän mietitytti, onko noin kylmillä keleillä jäljellä mitään näytettävää. Minä olen aina pitänyt hullunkurisista seikkailuista ja kun kuulin tarpeen tarttolaisista miesmalleista, sanoin välittömästi kyllä. Eniten projektissa jännitin, että saanko puhuttua ketään itseni lisäksi kalenteriin mukaan vai tuleeko tästä Eskon kuukausi.