Miellyttävä matka Mäntsälään

Kolmannessa postauksessa matkustamme Mäntsälään!

Kuva otettiin Hutkon laama- ja eläintilalla. Kuvauskohde valikoitui puhtaan googlailun tuloksena, kun yritimme löytää tilaa jossa olisi mahdollisesti useampia eläimiä. Päivämäärän sopiminen isolla porukalla oli aluksi vaikeaa, mutta lopulta päivä löytyi. Seuraavaksi hankaluuksia meinasi tuottaa liikkuminen paikan päälle. Kuvaaja ja kaksi mallia matkustivat junalla Mäntsälään, josta kolmas malli nappasi porukan kyytiin ja hurautimme kuvauspaikalle. Matka ei ollut onneksi kovinkaan pitkä. Kuvat otettiin tilan lammasaitauksessa jotta taustalle saatiin peltomaisemia ja lampaita pystyttiin helpoimmin käyttämään kuvissa.

Meillä oli mukava reissu ja kaikki sujui mallikkaasti suunnitelmien mukaan. Lampaiden kanssa oli hauskaa hengailla, kun ne kerjäsivät rapsutuksia ja ihmettelivät meillä päässä olleita kukkaseppeleitä. Tilalla meitä ohjeistanut henkilö oli todella mukava ja hänen kanssaan oli myös kivaa keskustella tilasta ja eläimistä. Sää helli, kuvaukset sujuivat hyvin ja meillä oli hauskaa, eli kaikin puolin hyvä reissu!

Millainen sää oli? Paleliko?

Päivä oli pääosin aluksi sateinen joten menomatkalla hieman pelkäsimme sateen mahdollisuutta, mutta paikalle saapuessamme sateesta ei ollut tietoakaan. Ilta-aurinko paistoi, maa oli suhteellisen kuiva ja taivas oli sininen, hyvät puitteet sään puolesta siis! Ei palellut!

Otettiinko kuva samassa kuussa kuin kalenterissa?

Ei, kuva on otettu heinäkuussa.

Jännitys asteikolla 1-5

2

Muita fiiliksiä?

Kuvauksista jäi hyvä fiilis, tilanne oli rento ja kuvailu hauskaa. Lampaat tietysti olivat ihania ja hauskoja, ja niitä pääsi rapsuttelemaan kuvausten aikana paljonkin. Meidät otettiin hyvin vastaan, ja kuvausten jälkeen pääsimme myös kurkistamaan tilan muita osia ja tutustumaan muihin eläinasukkaisiin, joka oli todella mukavaa. Ylipäätään jäi tosi hyvä fiilis kuvauksista!